Logo Kvislasyndin hytteforeningHovedside
Vedtekter
Styret
Bli medlem
Årsmøter
Påskeskirenn
Olsokfest
Kart
Kontakt oss
Om nettsiden
Vestre Slidre Hytteforening
Linker

I 2011 var det eksepsjonelt lite snø på Syndin. Påsken var sen og veien ble åpnet.
Her er litt informasjon og bilder fra Hovdaveien:

Hei til alle hytteeiere.

Informasjon om vei og føret påsken 2011.

Som dere sikkert skjønner,  ut fra tidligere utsendt e-post fra Nils Kårstad, har vi i år hatt uvanlig store utfordringer i forhold til skiføre og vei. Det er ikke mulig å kjøre snøscooter og det er heller nesten ikke skiføre igjen. (Det kan være mulig og gå litt på snøfonnene)

Veien er nå brøytet over fjellet, så det er pr. i dag mulig å få kjøre hovedveien frem til Ristestølen. Vi må få beskjed om du ønsker brøytet vei helt til hytta. Oppfordrer til så lite kjøring, og kun tur retur,  om mulig. Om veien skulle gå i oppløsning, kan vi måtte stenge enkelte områder for trafikk.

Om dere ikke har mer bagasje på hjemtur, enn dere kan bære det, anbefaler vi å kjøre bilen tilbake på parkeringen ved Sonjavarden.

Døgnavgift kr 60.- pr. døgn, skal betales av alle som ikke har årskort. Hvis veien  blir sporete, prøv å ikke kjøre samme spor.

Vi i vegstyret skal gjøre så godt vi kan etter forholdene, slik at de som ønsker det kan bruke hytta også denne påsken. Velkommen til Syndin.

For veistyret.
Lars Kvissel
Embrik Før
Ola Hovengen

E-post fra Hytteforeningen datert 11.4.2011:


Vi i Hytteforeningen har hatt kontakt med styret i Hovdavegen flere ganger i det siste. Det er så lite snø at det ikke er tilrådelig å kjøre med snøscooter og veien ble derfor tatt opp helt frem til Lostølen i forrige uke. Dette ble gjort i håp om at veien skal tørke opp slik at veien kan åpnes for trafikk.

De har nå jobbet i 2 dager med å åpne stikkrenner og grøfter slik at vannet kan renne unna. Snøsmeltingen er imidlertid enorm så vannet flommer over flere steder. Det er derfor usikkerhet om hva de skal gjøre foreløpig. Vi har nå avtale om at Ola Hovengen skal ta kontakt onsdag ettermiddag og da vil vi sende ut en ny mail hvor vi informerer om de beslutninger som er tatt.


Det ville være fint om de som ikke kommer til å dra hytta på Syndin meldte fra til meg. Det vil være nyttig informasjon for vegstyret. Dette gjelder ikke de som har hytte på heimsida.


Barneskirennet i Markadalen må vi skrinlegge i år på grunn av forholdene.

Se bilder fra fjellet, tatt uken før påske!

Vårflom 2011

Vårflom 2011. Vegen midt på bildet...

Hull i veien

Brokut veg

Nybrøytet vei

Nybrøytet veg

Tining av stikkrenner

Tining av stikkrenner